Szukam programisty. Strona: 1

Szukam programisty Dodano: 2012-07-10 10:07

Mam ciekawy pomysł na projekt internetowy. Coś nowatorskiego i dość prostego zarazem. Niestety za słabo znam się na rzeczy. Potrafię zrobić prostą stronkę, znam trochę htmla ale na tym się kończy. Bardzo dobrze za to siedzę w grafice. Szukam kogoś zainteresowanego stworzeniem razem ze mną czegoś poważniejszego. Szczegółów nie będę tutaj rzucać, wyjaśnię bezpośrednio ewentualnym zainteresowanym. Tak ogólnie to byłby to projekt o skali portalu/prostej gry/sklepu. Wszystko w dosyć ciekawej tematyce. Bez znajomości co najmniej php niestety się nie obejdzie, ktokolwiek jest obeznany w webmasteringu, wie o czym mówię. Mam trochę kasy przeznaczonej na ten cel i chętnie zaryzykuję. Niespecjalnie ufam ludziom, zdarzyło mi się już sparzyć na tym, więc jeśli dogadamy się wstępnie przez neta, zanim podjęlibyśmy współpracę, musielibyśmy spotkać się osobiście. Jednak odległość to nie problem. W sezonie sporo jeżdżę po kraju więc mogę dojechać praktycznie wszędzie. Dlaczego szukam tutaj? No cóż, nie ukrywam, że tematyka mojego projektu jest trochę pokrewna, poza tym prędzej zaufam "swoim" niż obcym. Nie ma to może wiele wspólnego z muzyką, ale to dopiero projekt, w trakcie realizacji mogą pojawić się różne dodatkowe pomysły.

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło